dats24 logo
Energie voor thuis, comfort en duurzaam

Energie voor thuis, comfort en duurzaam

Wij bieden zowel aardgas als 100% groene stroom, zodat je altijd de energie hebt die bij jouw levensstijl past. Onze elektriciteit is volledig afkomstig van hernieuwbare bronnen, waarmee je bijdraagt aan een groenere toekomst. Bovendien profiteer je van een voordelig variabel tarief, aangepast aan jouw persoonlijke energiegebruik.

Ontdek ons energieaanbod

 • 100% groene, Belgische stroom

 • Kies zelf je elektriciteitsbron

 • Voordelige tarieven

In vier eenvoudige stappen klant

 1. Simuleer jouw prijs

  Via de gegevens die jij ons in de simulatiewizard bezorgt, schatten we je maandelijkse energiekost en berekenen we je maandelijkse voorschot

 2. Aanmelden met Xtra

  Meld je aan met Xtra of creëer jouw account.

 3. Gegevens aansluiting bezorgen

  Bezorg ons de EAN-code van je aansluiting(en) samen met je gewenste startdatum en jouw energiebron naar keuze (enkel voor elektriciteit)

 4. Facturatiegegevens en bevestiging

  Kies je facturatiemethode en bevestig je aanvraag. Wij regelen de rest!

koppel op de ipad

Meer voordelen van energie van DATS 24

Geniet van het gemak van één eenvoudige energieformule bij DATS 24. Geen ingewikkelde keuzes of ondoorzichtige tarieven, wel één heldere formule voor zowel elektriciteit als aardgas. Met ons variabel tarief en onze 100% groene stroom, ben je altijd verzekerd van de scherpste prijzen, nauw afgestemd op de actuele markt. 

Woon je in Vlaanderen en heb je zonnepanelen? Bij DATS 24 waarderen we je duurzame inspanningen. Met de digitale meter krijg je van ons een aantrekkelijke vergoeding voor elke kilowattuur die je aan het net levert. Zo draag je niet alleen bij aan een groenere wereld, maar wordt je investering in zonne-energie ook eerlijk beloond. 

Kies voor 100% groene stroom van een lokale, ervaren partner. DATS 24, onderdeel van Virya Energy, laat je kiezen waar je elektriciteit vandaan komt: van windturbines op zee of land. Onze sterke wortels in Virya Energy, op haar beurt stevig verankerd in Colruyt Group en Korys, het investeringsvehikel van de familie Colruyt, verzekeren jou van betrouwbare en toekomstgerichte energieoplossingen. 

Reeds klant?

Via je klantenportaal consulteer je je facturen, je contract(en) en regel je eventuele wijzigingen.

Volgende specifieke acties lichten we graag nog even verder toe