dats24 logo
Gebruik je bankkaart als tankkaart

Gebruik je bankkaart als tankkaart

Als zelfstandige of eigenaar van een kleine onderneming (minder dan 20 medewerkers) maak je makkelijk van je bankkaart je DATS 24-tankkaart. Je activeert deze dienst gratis en in alle veiligheid. Zo tank je overal in België goedkoop bij DATS 24. Je krijgt automatisch je maandelijkse factuur opgestuurd voor je boekhouding.

Ja, je wint tijd met je bankkaart als tankkaart

 • Makkelijk & veilig betalen

 • Automatische, kosteloze facturatie

 • Overzichtelijk voor je boekhouding

 • Al onze brandstoffen en AdBlue (excl. elektrisch laden) aan lage prijzen

 • Ideaal voor zelfstandigen en kleine ondernemingen (minder dan 20 medewerkers)

Hoe werkt het?

 1. Activeer hier gratis je bankkaart als tankkaart en vul de nodige gegevens in

 2. We geven je een seintje als je kaart klaar is

 3. Je tankt op dezelfde manier als altijd

 4. Je ontvangt maandelijks een duidelijk overzicht van je tankuitgaven, bonnetjes bijhouden is niet nodig

 5. Je ontvangt automatisch je facturen in je mailbox of per post, helemaal klaar voor je boekhouding

Belangrijk om te weten: de tankfunctie wordt gekoppeld aan je kaartnummer. Verander je van bankkaart of wil je kaarten toevoegen? Dat doe je hier.

Sinds kort kan je ook contactloos betalen, ook met Apple Pay of Google Wallet. Op dit moment is er nog geen koppeling tussen betalingen met Apple Pay of Google Wallet en ons facturatiesysteem. Dit wil zeggen dat deze betalingen niet automatisch op je factuur verschijnen.

Betaalde je toch met Apple Pay of Google Wallet en wil je deze betaling toevoegen aan je factuur? Check dan onze FAQ voor een oplossing.

Telt je onderneming meer dan 20 medewerkers? Dan is een aparte tankkaart handiger. Lees meer over de aparte DATS 24-tankkaart.

Ik krijg automatisch een duidelijk overzicht van mijn maandelijkse tankbeurten. Ik geef ze gewoon door aan mijn boekhouder en heb geen bonnetjes nodig. En mijn bankkaart heb ik toch al op zak.

Sarah, zelfstandige in Halle

Hoe en waar tank je met je bankkaart als tankkaart?

Je tankt op dezelfde manier als voordien. Eens de tankdienst op je bankkaart geactiveerd is, kan je bij alle DATS 24-tankstations in België terecht. Je tankt ons volledige aanbod (excl. elektrisch laden):

 • Benzine

 • Diesel

 • AdBlue

 • CNG

 • Waterstof

💡 Rij je met een plug-in hybride of heb je ook een batterij-elektrische auto? Met de DATS 24-laadpas laad je voordelig aan onze eigen laadpalen. Je kan er ook mee terecht bij 9 van de 10 laadpalen in België.