dats24 logo
Voordelig & duurzaam rijden als professional

Voordelig & duurzaam rijden als professional

DATS 24 zet zich in voor duurzaam ondernemerschap. We bieden toegankelijke, betrouwbare en kosteneffectieve laad- en tankopties tegen scherpe prijzen aan zelfstandigen en bedrijven.

Ontdek ons aanbod voor professionals

Tanken

Tank met je DATS 24 App of kaart en geniet van extra kortingen bovenop onze lage pompprijzen.

Laden

Laad 100% groene stroom aan de DATS 24-laadpalen tegen voordelige tarieven.

App & portaal

Ga voor maximaal gebruiksgemak met het klantenportaal en de app van DATS 24.
1 overzicht, 1 app & portaal
  • Win tijd aan de betaalterminal of laadpaal

  • Geen verrassingen meer rond je tanklimiet

  • Al je facturen downloadbaar in één swipe

Waarom kiezen voor DATS 24?

Onze prijzen blijven scherp omdat we onze tankstations strategisch plaatsen: goed bereikbaar en toch niet aan de snelwegen. Bovendien beheren we zelf het onderhoud van alle stations, wat ons kosten helpt te besparen. Die besparingen geven we door aan onze klanten.

Al meer dan 50 jaar staat duurzaamheid centraal bij DATS 24. We pionierden in België met CNG, samen met Colruyt Group, en zetten in op alternatieven voor klassieke brandstoffen, zoals waterstof en elektrische laadpalen. Sinds 2020 bieden we groene stroom en aardgas aan aan huishoudens in Vlaanderen en Wallonië. Ook onze DATS 24-laadpleinen worden voorzien van 100% groene stroom. In juni 2023 werden we onderdeel van Virya Energy, wat onze impact naar een duurzame toekomst nog verhoogt.


DATS 24 is de brandstoffen- en energieleverancier van Virya Energy, de energieholding van Colruyt Group, en heeft een rijke geschiedenis in de energiemarkt. In 1972 ontstaat 'DATS', op de parking van de toenmalige Colruyt-winkel in Evere. Het eerste volautomatische, publieke tankstation is geboren en zorgt voor een aanzienlijke prijsdaling op de markt. Diezelfde dienstverlening zullen we ook verder blijven bieden door de installatie van laadpalen, vooral in retailomgevingen, waar we onze kennis graag inzetten en bedrijven helpen die geïnteresseerd zijn in laadinfrastructuur.

Onze jarenlange ervaring in het opwekken van eigen, groene stroom, versterkt onze positie als specialist in het installeren van duurzame energieoplossingen voor de zakelijke markt. In 2019 werd zo'n 270% van het jaarlijks verbruik van Colruyt geleverd via onder meer zijn windturbines in Halle, enkele windparken in de Noordzee en zonne-installaties op zijn distributiecentra en winkels.