dats24 logo
Professioneel laden met de DATS 24-laadpas

Professioneel laden met de DATS 24-laadpas

De DATS 24-laadpas biedt je toegang tot meer dan 200 000 laadpunten in België en Europa. Laad je aan een DATS 24-laadpaal, dan ben je ook zeker van 100% groene stroom.

Voordelen van de DATS 24-laadpas

  • Altijd laagste prijs met een DATS 24-laadpas aan een DATS 24-laadpaal én groene stroom

  • Toegang tot + 200 000 laadpunten in België en Europa

  • Duidelijk maandelijks overzicht van al je laadbeurten

  • Vast tarief voor AC- en DC-laadpunten en een lage vaste abonnementskost

  • Geen opstartkosten per laadbeurt

Waar kan je laden met de DATS 24-laadpas?

Je vindt onze DATS 24-laadpunten bij de winkels van Colruyt Group, waaronder Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet en DreamLand. Je kan de laadpas ook gebruiken bij een uitgebreid netwerk aan laadpunten in België en Europa, waaronder Allego, Blue Corner, EDI, E-Flux, EV Box, Fastned, IONITY, Mobility+, New Motion, Plugsurfing, Smappee en Totalenergies.

Wat kost een DATS 24-laadpas?

Je betaalt een abonnementskost van € 23,88 (€ 1,99 per maand) die je pas betaalt bij je eerste laadbeurt. Indien je jouw laadpas wil stopzetten, wordt het reeds betaalde bedrag voor de maanden die nog komen teruggestort naar je rekening. Je kan in de toekomst makkelijk opnieuw een DATS 24-laadpas aanvragen. Maandelijks krijg je een handig overzicht van je laadbeurten van de afgelopen periode. Als je laadt met de DATS 24-laadpas weet je altijd vooraf hoeveel je betaalt dankzij de handige QR-code op elke laadpaal. De tarieven vind je ook op deze prijzenpagina.

Waarom een abonnementskost?

Kiezen voor DATS 24 is kiezen voor transparantie, eenvoud en een lage prijs. Laad je met een DATS 24-laadpas aan een DATS 24-laadpaal dan betaal je enkel de vaste prijs per kWh en je vaste abonnementskost. Geen verborgen kosten zoals opstartkosten per laadbeurt, rotatietarief en transactiekosten. We hebben een vaste kWh prijs voor standaard laadpalen (AC) en een vaste kWh prijs voor alle snelladers (DC), die steeds terug te vinden is via QR code op de laadpaal, in de DATS 24-app of op onze prijzenpagina.


elektrisch laden laadpaal DATS 24

100% groene stroom aan alle DATS 24-laadpunten

Laad je aan een DATS 24-laadpaal, dan garanderen we dat de stroom er 100% groen is. Zo dragen we actief bij aan een duurzame toekomst en een gezonde omgeving.

Efficiënt beheer met DATS 24-portaal

Beheer je tank- en laadkaarten eenvoudig via ons DATS 24-klantenportaal en -app. Overzichtelijk en efficiënt: beheer kaarten, controleer limieten en download facturen. Alles voor eenvoudig laad- en brandstofbeheer in één handige oplossing. 

vrouw op laptop DATS 24