dats24 logo

Een bankkaart toevoegen of stopzetten als tankkaart doe je in een klik.

Ben je een professional of beheer je een klein bedrijf waar niet meteen sprake is van een wagenpark? Ook voor je eigen wagen bieden we een tankoplossing op maat van jouw noden: automatische en gratis facturen gekoppeld aan je eigen bankkaart.

Als professional of klein bedrijf tank je makkelijk met je eigen bankkaart. Op het einde van de maand krijg je automatisch en gratis je factuur.

Heb je al een account bij ons en wil je een nieuw bankkaartnummer toevoegen (bvb. als je een nieuwe rekening hebt geopend of je bankkaart vervangen werd)? Dat kan hier.

Wil je een bankkaart schrappen als tankkaart in je account? Dat kan hier.

Je bankkaart gebruiken als tankkaart is de ideale oplossing als je een zelfstandige bent met weinig of geen medewerkers. Je tankt aan een lage prijs, met automatische en gratis factuur, en eenvoudige administratie.

Opgelet, de tankkaart-functie van je bankkaart koppelen we aan het nummer van je bankkaart, niet aan je rekeningnummer. Als je dus een nieuwe bankkaart ontvangt van je bank, moet je je nieuwe kaart opnieuw laten registeren om dezelfde voordelen te blijven genieten.