dats24 logo

Over DATS 24

Onze missie: energie voor iedereen

"Wij willen het verduurzamen van energie voor thuis, onderweg en op het werk toegankelijk maken voor al onze klanten.” Bij DATS 24 is deze visie de drijvende kracht achter alles wat we doen. Energie is de kern van ons dagelijks leven en wij zetten ons in om deze essentiële bron waar mogelijk toegankelijker, betaalbaarder en duurzamer te maken voor iedereen. We combineren een netwerk van tankstations en laadpalen en een groen energieaanbod met eerlijke prijzen en innovatieve energieoplossingen. Zo zijn we voortdurend bezig met de toekomst van energie. Ons doel? Een duurzame energietoekomst realiseren, stap voor stap, samen met jou.

DATS 24 gooik halle tankstation
wagens die opladen op laadstation DATS 24

Duurzaamheid: onze reis van toen tot nu

Al meer dan 50 jaar staat duurzaamheid centraal bij DATS 24. We pionierden in België met CNG, samen met Colruyt Group, en zetten in op alternatieven voor klassieke brandstoffen, zoals waterstof en elektrische laadpalen. Sinds 2020 bieden we groene stroom en aardgas aan aan huishoudens in Vlaanderen en Wallonië. Ook onze DATS 24 laadpleinen worden voorzien van 100% groene stroom. In juni 2023 werden we onderdeel van Virya Energy, wat onze impact naar een duurzame toekomst nog verhoogt.

DATS 24-tankstations: slimme locaties, eerlijke prijzen

Onze prijzen blijven scherp omdat we onze tankstations strategisch plaatsen: goed bereikbaar, maar niet direct aan de snelwegen. Bovendien beheren we zelf het onderhoud van alle stations, wat ons helpt kosten te besparen en die besparingen aan onze klanten door te geven. 

DATS 24 vrouw tankt aan station
elektrisch laden laadpaal DATS 24

DATS 24-laadpalen en -laadpas

DATS 24 heeft ook een uitgebreid netwerk van laadpunten, zodat je moeiteloos overal kunt opladen. Laad je auto op terwijl je winkelt bij Colruyt Group en bespaar tijd. We bieden 100% groene stroom bij elke DATS 24-laadpaal aan scherpe prijzen.  Met de DATS 24-laadpassen heb je bovendien toegang tot een breed netwerk van 200 000 laadpunten van DATS 24 en partners. 

DATS 24-energie: elektriciteit en aardgas voor thuis

Met meer dan twee decennia ervaring in hernieuwbare energie, breidt DATS 24 in 2020 haar expertise uit naar jou thuis. Onze windturbines en biogasfaciliteiten leveren al jarenlang groene stroom; nu maken we deze direct beschikbaar voor jouw gezin. Kies voor onze eenvoudige en voordelige variabele energieformule en maak de overstap naar een duurzamer huishouden. 

windpark dassenveld foto windmolens DATS 24