dats24 logo

Tweekaartensysteem, de perfecte tankoplossing voor je poolwagens

Heeft jouw bedrijf of instantie eerder een systeem van poolwagens dan een uitgebreid wagenpark met een auto voor elke medewerker? Ook dan helpen we jullie vlot en duurzaam tanken, mét volledige transparantie over jullie tankkosten.

Op maat van jouw noden

  • 1 tankkaart gekoppeld aan een nummerplaat

  • 1 tankkaart gekoppeld aan een persoon

  • Steeds controle over wie wanneer heeft getankt, met welke wagen

Ons tweekaartensysteem is een oplossing op maat voor bedrijven en instanties die niet zozeer een bedrijfswagen per medewerker hebben, maar verschillende wagens voor verschillende medewerkers aanbieden. Hoe hou je als fleetmanager van poolwagens het overzicht over welke wagens wanneer en waar worden gebruikt? En door wie? Daarop biedt DATS 24 een antwoord met het tweekaartensysteem.

Je ontvangt elke maand een overzichtelijke factuur met een overzicht van de uitgaven, de toegepaste korting en jullie persoonlijke voordeel. Helemaal klaar voor je boekhouding om mee aan de slag te gaan, net als bij onze klassieke DATS 24-tankkaart. Daarnaast ontvang je ook een maandelijks overzicht van welke persoonlijke kaart wanneer en waar gebruikt werd. Zo heb je maximaal inzicht in het gebruik van je wagens en door wie.

Hoe werkt het tweekaartensysteem?

Met dit systeem kan er enkel getankt worden als de beide kaarten (de tankkaart voor de wagen en de kaart van de medewerker) ingegeven worden aan de betaalterminal in het tankstation. Een ingebouwde veiligheid die jou helpt je fleet vlot te beheren.