dats24 logo
DATS 24 initiatieven|trending23/5/2024

DATS 24 is gestart met nieuwe generatie laadpleinen

Het laadplein bij Colruyt Mechelen is een belangrijke mijlpaal en het eerste in zijn soort, met een combinatie van 6 snelladers en 4 traagladers. Hier kunnen de klanten makkelijk en zonder tijdverlies hun wagen bijladen tijdens het winkelen. Zowel volelektrische als plug-in hybridewagens kunnen hier bijladen, de snelladers bieden tot 300 kilometer extra rijbereik in een half uur winkelen.

Het laadplein is 24/7 open, waardoor ook buurtbewoners en toevallige passanten zowel tijdens als na de openingsuren van de winkel hun auto kunnen opladen. We plannen de komende maanden 50 gelijkaardige laadpleinen te openen op Colruyt-parkings. Dit maakt deel uit van onze ambitie om de komende jaren 10 000 laadpunten te installeren.

Bij DATS 24 zetten we ons volledig in voor een duurzamere toekomst. Daarom worden al onze laadpunten gevoed met 100% groene stroom. Deze groene stroom wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen, waardoor we samen met onze klanten bijdragen aan een schonere wereld. 

Ontdek het gemak van elektrisch opladen met de DATS 24-laadpas. Profiteer dankzij die laadpas altijd van de laagste prijs aan alle DATS 24-laadpunten en geniet van toegang tot meer dan 200.000 laadpunten in België en Europa. Bovendien biedt de DATS 24-laadpas een helder maandelijks overzicht van al uw laadbeurten. Onze laadpunten zijn strategisch geplaatst bij Colruyt Group-winkels, zoals Colruyt Laagste Prijzen, Okay en Bio-Planet, zodat u kunt opladen terwijl u winkelt. Met de DATS 24-laadpas is elektrisch opladen niet alleen eenvoudig en praktisch, maar ook transparant en voordelig.