dats24 logo
ETAPpro: de slimme laadoplossing voor thuis én onderweg

ETAPpro: de slimme laadoplossing voor thuis én onderweg

De ETAPpro is een slimme laadkabel voor elektrische auto’s die ontwikkeld en geproduceerd wordt door EVchargeking. Sinds 2014 bouwen ze kwalitatieve laadoplossingen. De engineering en productie gebeuren in België, waardoor ze hoge kwaliteitsnormen hanteren.

Thuisladen was nog nooit zo eenvoudig

ETAPpro mobiele laadkabel: meer voordelen, scherpe prijs

Voordelen van de ETAPpro

  • De ETAPpro is zowel vast als mobiel te gebruiken. Thuis kies je voor de vaste configuratie en dus een hoge laadsnelheid, onderweg gebruik je de kabel op elk stopcontact. Je laadt dan aan een lager vermogen, maar je houdt wel een duidelijk overzicht over je oplaadkosten.

  • Dankzij de gebruiksvriendelijke app volg je alle laadsessies op in één oogopslag.

  • De lader zorgt voor load balancing, zonder bijkomende bekabeling, dus nooit zorgen over zekeringen die springen.

  • Hij voorkomt een hogere piekbelasting, zo vermijd je extra kosten aan de netbeheerder.

  • Dankzij een intelligent systeem laad je op wanneer de energiekost het laagst is of enkel als je zonnepanelen stroom produceren.

  • Met de keuze voor gesplitste facturatie (‘split billing’), heb je op elk moment een duidelijk overzicht van de elektriciteitskosten die je kan doorrekenen aan je werkgever.

  • Een defecte lader wordt meteen vervangen door een vervangtoestel met daarop alle actuele instellingen, zodat je het verschil niet merkt.

  • ETAPpro is de scherpst geprijsde laadoplossing op de markt.

Maak kennis met EVchargeking

DATS 24 heeft met EVchargeking een solide partnership uitgewerkt, dat verder kracht bijgezet wordt dankzij de financiële participatie in hun kapitaal door Virya Energy, het moederbedrijf van DATS 24. DATS 24 commercialiseert de ETAPpro aan zijn klanten en EVchargeking neemt de levering en dienst na verkoop op zich.

Hoe bestellen?

Ben je overtuigd van de voordelen van de ETAPpro? Je kan hem eenvoudig bestellen door op de onderstaande knop te drukken en je gegevens te bezorgen aan onze partner EVchargeking. Zij zorgen voor een snelle levering.