dats24 logo

Bouw mee aan de groene toekomst

Colruyt Group en DATS 24 zetten al jarenlang in op hernieuwbare energie. Door te kiezen voor de groene energie van DATS 24, zorg je ervoor dat wij kunnen blijven investeren in bijkomende duurzame Belgische energiebronnen. Zo verminderen we stap voor stap onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energie en maken jij en wij samen de groene toekomst.

Echt verduurzamen

Colruyt Group staat voor een duurzaam bedrijfsbeleid. En DATS 24 trekt die lijn door. Daarom gaan we steeds op zoek naar duurzamere, volwaardige alternatieven voor klassieke brandstoffen. Het resultaat tot nu toe: we introduceerden CNG als eerste in een commercieel netwerk tankstations. We zijn voortrekker in waterstof en beheren een netwerk elektrische laadpalen. Colruyt Group investeert ook al lang in offshore windparken voor de Belgische kust en in zonnepanelen op de daken van winkels en distributiecentra. We kiezen ook voor warmtekrachtkoppeling (WKK) om tegelijkertijd warmte en elektriciteit op te wekken. Een biogasinstallatie van een van onze partners zet voedingsafval om tot groene elektriciteit. Onze windturbines en zonnepanelen wekken via elektrolyse waterstof op.

Jouw keuze telt

Colruyt Group en DATS 24 ondernemen met een toekomstgerichte visie. En van die toekomst maak jij deel uit. Als je kiest voor DATS 24, kies je bewust voor groene energie. Je steunt ook je energieleverancier om verder te blijven investeren in bijkomende duurzame energiebronnen, stap voor stap. Zo maak je niet alleen je eigen energieverbruik duurzamer, je maakt ook actief de toekomst groener en zorgt ervoor dat we minder afhankelijk worden van niet hernieuwbare energiebronnen.