dats24 logo
Voordelige en duurzame energie

Voordelige en duurzame energie

Lage prijzen, nabijheid en duurzaamheid vormen de kern van DATS 24. Je vindt onze tankstations en laadpalen altijd in de buurt, tegen lage en transparante prijzen. En we blijven altijd zoeken naar alternatieve duurzame oplossingen.

Ontdek ons aanbod voor particulieren

Tanken

Tank met je Xtra-app of kaart en geniet van extra kortingen bovenop onze lage pompprijzen.

Elektrisch laden

Laad met de DATS 24-laadpas aan meer dan 200.000 laadpunten in België en Europa aan lage prijzen.

Energie

Geniet van aardgas en 100 % groene stroom aan een zeer interessant tarief.

Met de brandstofwijzer maak je de beste keuze voor je volgende auto.

  • Persoonlijk resultaat in 2 min

  • Inclusief brandstofrapport

  • O.b.v. je rijgewoonten en budget

  • Top 3 mogelijkheden

Al 35.500+ mensen vulden de wijzer in

Waarom kiezen voor DATS 24?

Onze prijzen blijven scherp omdat we onze tankstations strategisch plaatsen: goed bereikbaar en toch niet aan de snelwegen. Bovendien beheren we zelf het onderhoud van alle stations, wat ons kosten helpt te besparen. Die besparingen geven we door aan onze klanten.

Al meer dan 50 jaar staat duurzaamheid centraal bij DATS 24. We pionierden in België met CNG, samen met Colruyt Group, en zetten in op alternatieven voor klassieke brandstoffen, zoals waterstof en laadpalen. Sinds 2020 bieden we 100% groene stroom en aardgas aan aan huishoudens in Vlaanderen en Wallonië. Ook onze laadpleinen worden voorzien van groene stroom. In juni 2023 werden we deel van Virya Energy, waardoor we onze bijdrage aan een duurzame toekomst nog kunnen verhogen en versnellen.

Ons eenvoudige en transparante energieaanbod, bestaande uit aardgas en 100% groene stroom, is beschikbaar aan aantrekkelijke prijzen voor iedereen die in Vlaanderen of Wallonië woont. Hiervoor kregen we van Testaankoop in 2023 het label ‘Beste van de test’. 

DATS 24 is de brandstoffen- en energieleverancier van Virya Energy, de energieholding van Colruyt Group. In 1972 ontstaat 'DATS' op de parking van de toenmalige Colruyt-winkel in Evere. Het eerste volautomatische, publieke tankstation is geboren en zorgt voor een aanzienlijke prijsdaling op de markt. Diezelfde dienstverlening zullen we ook verder blijven bieden door de installatie van laadpalen aan Colruyt Group-winkels. Ons energieaanbod komt voort uit de jarenlange ervaring van de groep met het opwekken van eigen, groene stroom via windturbines en zonne-installaties.